ready_cash_1-vinnare
Ready Cash: En resa genom Europa bland hans vinnande avkommor

Att Ready Cash avkommorna finns omnämnda i all travpress har nog inte undgått någon.

En liten resumé kommer här:
Bold Eagle åkte över Atlanten och vann i Breeders Crown för äldre hästar. Olyckskorparna blev tvärtysta på dom sociala medierna. Då framförallt Twitter 😉

🇫🇷 Från FRANKRIKE är listan evighetslång.
Fashion Queen plockade in ytterligare 33.300 till kontot. Detta sto har ett rekord på 1.13,4 och dubbelmiljonärska med råge. Philippe Allaire tränar denna juvel.

Flora de Padd är stoet som aldrig ger upp. Har startat ett flertal gånger med lite blandat resultat. Fick korsa mållinjen först i Prix du Bas Armagnac tredje veckan i oktober.

Treårige Golden Bridge har redan över 1,5 miljoner på kontot och ett rekord på 1.12,9. Även denne är Allaire tränad och är en helbror till Fashion Queen. Mamma är miljonärskan Usenza 1.14,1 e. Coktail Jet

Gosse de Molles är också en treåring som fick sätta nosen först. I Prix Serge Have Sport. Den här gossen som tränas av Yann Lorin har startat några gånger. En gång har han hoppat annars aldrig sämre än trea.

Filly Brown är ett sto som verkar bara bli bättre och bättre. Tagit nu sin andra raka och hennes sista starter har denna trend:
1a 1a 4a 1a 1a 1a 3a där A står för Attele vilket då betyder att hon startade med sulky. Tränaren Nicolas Ensch borde alltså vara nöjd med Filly Brown.

Guarato tränade tvåårige Hugo Speed har två starter och vann senast. En riktigt fin Ready Cashare som vi säkert får se mer av!!

Bugsy Malone, ett namn som  dom franska travsupportrarna har full koll på. En rejäl kille född -11 som har över 8 miljoner på kontot och rekordet 1.11,5 Vann nu senast i Prix de la Ville de Caen med Yoann Lebourgeos. Och den Allaire tränade Bugsy Malone ökade kontot med drygt 300.000 kronor till.

🇮🇹Även i ITALIEN går ”Ready Casharna” som tåget.
Den främste heter Zeppelin Kyu Bar. Men han har flugit under travnyheternas radar.
14 starter- 13 segrar och 1 andra plats. Hans rad ser alltså ut så här: 14 13-1-0 rekord 1.12 och ändå har inte mer än 32.000 Euro på kontot.  Mamman är är  miljonärskan Otras Bi 1.14,1 e. Self Possessed

Andra italienare är Zelig som har en fin rad så som på 15 starter 7-2-1 och rekordet 1.12,6 , Abracadabra Effe, Zipolo, Archidamia och Athos Grif med nu 4 raka segrar, och sist men inte minst tvååriga Beautiful Colibri som vunnit båda sina lopp.  Detta är då bara ett litet axplock av Ready Cash avkommornas framgångar i Italien. Det finns många fler vinnare där.

🇩🇪 TYSKLAND har nu tvåårige Taste of Diamonds som är alltså tyskreggad men står hos suveräne Ken Ecce i Danmark. Free Bird obesegrad 2018 då han stått på benen och har några vinster även 2019. Cashback Pellini, förvisso svensk men tävlar i Tyskland har två raka segrar då han startat i Straubing.

🇩🇰 DANMARKS Chloe kan göra stordåd om hon håller sig på mattan. Oerhört svår häst med mycket hög kapacitet. Daisy Cash har gjort det bra likaså E Type Cash. Bvlgari Peak har över miljonen på sig.

NORGE och  Kamperhaugs Dina, Reallyokay, och Faust Boko är dom man ofta ser i resultatlistorna

🇫🇮FINLANDS Stoncapes Sparrow är riktigt fin, Always Ready,  Pascha Tilly och Guido di Quattro. Den sistnämnde som alltid gör sitt bästa och har nu efter flera månaders frånvaro kommit tillbaka till travovalen. Tog en fjärde plats sist. Är alltid att räkna med trots sin säregna trav. Vidare Albatros och Daze som vann i fin stil senast.

🇸🇪 I SVERIGE kan vi väl stava Ready Cashs framgångar med Milliondollarrhyme, Dibaba och nu till Breeders Crownfinalen Milady Grace och Deep Pockets!
Gun Palema, Amalia Cash, Västerbo Hard Cash, Le Crack Sox, Rocky Tilly,  Newport Beach (som vann i Hamburg)
Fire Piston helt ofattbart bra.  Magic Cash som vann Charlie Mills Race på Romme med Jorma i vagn. Sverige har Ready Cash vinnare nästintill varje dag. Någonstans i vårt avlånga land. Förvisso skrivs startlistor ut och alla avkommor följs upp men redovisning och vinnare är inte alltid möjligt att skriva inlägg om. Det finns hur många som helst och jag sammanfattar med GRATTIS till er alla.

🇳🇱/🇧🇪 HOLLAND / BELGIEN. Här går jag in via belgiska trottingt.be för att hitta info.
Jag känner till holländske Happy Occagnes som springer in pengar i stort sett alltid. I Belgien. Små summor men ändå..  Sedan finns det ytterligare två Ready Cashare som står som holländska. Givetvis finns det fler men den infon finns ”nowhere”.  Den lilla info om NL-hästar hittar vi alltså via Belgien 😀 Min känsla är ändå att så väldigt många startande Ready Cashare  av holländsk sort finns det inte. I alla fall är dom inte så jättevanliga i Wolvegas, Duindigt och Groningen, Joure och Alkmaar startlistor. Givetvis kan jag ha missat någon så klart.
Aragorn As är i alla fall en som ÄR holländsk tränad och som är fin på alla sätt och vis. Vann senast i Tyskland. Den välstammade Aragorn As är lätt att följa via travmedia. Om inte annat just för att han kommer från Serenissima i Italien och dom italienska fansen ser nog till att vi övriga är uppdaterade.. Aragorn As har, som sagt, många ögon på sig.
Luly Mom är en belgare som har två lägen. Antingen ”off” och då blir det galopp men, som tur är, nästan alltid ”on” och då blir det vinst.
I Belgien finns Luce Axes helsyster Kata Axe. Frågan är: Vad hände med henne?? Någon som vet?

Nu drar snart det franska vintermeetinget igång. Bugsy Malone är med i startlistan.
Ett inlägg som jag skriver om strax och som laddas upp direkt via Hingstdepåns sida på Facebook.

 

Taggar: Ready Cash